Frederiksodde Skole

mere end en skole

Specialskolen i Fredericia:

Velkommen til Frederiksodde Skole

Frederiksodde Skole, som er Fredericia Kommunes specialskole, blev dannet den 1. august 2013 i forbindelse med Fredericia Kommunes nye skolestruktur. Skolen har 190 elever og 130 ansatte fordelt på 2 matrikler.

Læs mere om de enkelte afdelinger i den øverste menu.

• Susanne Lenger den 06-08-2018
    Lærer til Autismeafdelingen på Frederiksodde Skole
    Har du lyst til at være en del af et stærkt fagligt fællesskab, hvor ingen står alene?
    Følg linket for at se stillilngsopslaget: https://fredericia.emply.net/recruitment/vacancyAd.aspx?publishingId=8a95733e-dfe1-4577-8aab-352be3c6cd39

Ansøgningsfrist: Den 21. august 2018

• Susanne Petersen den 22-05-2018

HÅR PÅ BRYSTET DYST 2018
    (af Ricko, pædagog Frederiksodde Skole)

Lørdag den 5. maj 2018 blev den årlige Hår på brystet dyst afholdt. Dysten er en 42 km lang gåtur med sjove, hårde og grænseoverskridende poster undervejs.

I år deltog et hold fra Frederiksodde Skole bestående af 4 elever, som havde brugt 8 valgfagsdage op til turen på at forberede sig og styrke det sociale fællesskab på holdet. I år blev vi kørt til Tirsbæk Gods, hvor starten var. Herefter gik det gennem den dejlige natur hjem til målet i Bøgeskov.

Holdet klarede turen på flotte 13 timer og 30 minutter. Undervejs skulle de gennem ca. 12 poster, de skulle blandt andet skyde med luftgevær og bue og pil, de skulle spise tørrede larver og græshopper, jonglere med ildkugler samt andre fysiske udfordringer.

Turen var en stor succes, selvom det især fysisk var en kæmpe udfordring med vabler og meget ondt i benene. Under hele turen samarbejdede holdet fantastisk, der blev overskredet personlige grænser, der var op-/nedture, men vigtigst af alt – der var en unik fællesskabsfølelse hele vejen igennem og en masse succesoplevelser.