Frederiksodde Skole

mere end en skole

Specialskolen i Fredericia:

Velkommen til Frederiksodde Skole

Frederiksodde Skole, som er Fredericia Kommunes specialskole, blev dannet den 1. august 2013 i forbindelse med Fredericia Kommunes nye skolestruktur. Skolen har 190 elever og 140 ansatte fordelt på 2 matrikler.

Læs mere om de enkelte afdelinger i den øverste menu.

Susanne Lenger den 30-11-2018

Julehygge på
    Autismeafdelingen

0.-2. klasse på Autismeafdelingen
    har lavet et flot kalenderlys.
    Så kan de tælle ned til juleaften
    - eller i hvert fald til juleferien.

smiley

Susanne Lenger den 24-10-2018

Madsby Legepark og Den Historiske Miniby

Juletiden nærmer sig med hastige skridt og dermed også vores årlige tilbud om Julestue. Vi har i år udvidet med et nyt og separat tilbud om Julestue i Minibyen, som vi tror på, I vil tage godt imod. Minibyens Julestue tilbud henvender sig primært til indskolingsklasserne og de ældste børnehavebørn, mens Legeparkens Julestue tilbud primært henvender sig til hele børnehaven.

Ydermere er der også i år mulighed for at booke plads og tid for kørsel med det julepyntede Madsbytog.

Man kan booke Madsbytoget til kørsel FRA Legepark TIL Miniby eller FRA Minibyen TIL Legeparken: Pris kr. 50,00 per vogn med max 20 børn (vi har 2 vogne).
    Man kan booke Madsbytoget til en rundtur FRA Legeparken eller FRA Minibyen, hvor vi kører den normale rute: Pris kr. 100,00 per vogn med max 20 børn (vi har 2 vogne).

Madsbytoget kan bookes til at køre på følgende tidspunkter:

Fra Legeparken: kl. 10 –     kl. 11 –      kl. 12 –     kl. 13.00

Fra Minibyen:     kl. 10.15   kl. 11.15   kl. 12.15   kl. 13.15

Vi beder om, at man booker toget samtidigt med tilmeldingen til Julestuen.

Vi håber med dette tilbud, at der er flere børn, der kan komme med til Julestue, enten i Legeparken eller i Minibyen.

Har I nogen spørgsmål er I velkomne til at kontake Kim Ekstrøm på 72106865 eller Susanne Nielsen på 72106868 eller på mail til [email protected]

Husk tilmelding først er åben fra mandag 29. oktober, og du får altid en bekræftelse på mail, om din tilmelding er godkendt. Det kan derfor være en god idé at have nogle alternative datoer og tider.

Madsby Legepark og Den Historiske Miniby