Frederiksodde Skole

mere end en skole

Specialskolen i Fredericia:

Velkommen til Frederiksodde Skole

Frederiksodde Skole, som er Fredericia Kommunes specialskole, blev dannet den 1. august 2013 i forbindelse med Fredericia Kommunes nye skolestruktur. Skolen har 194 elever og 140 ansatte fordelt på 2 matrikler.

Læs mere om de enkelte afdelinger i den øverste menu.

• Susanne Lenger den 09-10-2018

Frådende isbjørne og
    eksploderende hvaler på biblioteket

Fredericia Bibliotek inviterer børn og voksne indenfor i skolernes ferie til et spændende foredrag om døde dyr.

Tirsdag den 16. oktober 2018 kl. 10.30 for børn fra 6 år.

Billetter af kr. 30 købes på biblioteket eller via hjemmesiden - klik på billedet.

I København ligger et af de ældste naturhistoriske museer i verden. Bag lukkede og låste døre befinder sig en gigantisk samling af insekter på nåle, vævsprøver på frost, tørrede planter, nedfaldne meteoritter, udstoppede krokodiller, dybhavsfisk i alkohol og komplette hvalskeletter, indsamlet gennem de sidste 400 år. Abdi Hedayat er uddannet konservator fra Det Kongelige Danske Kunstakademis Konservatorskole. Han har været ansat på Statens Naturhistoriske Museum siden 2001, hvor han har skeletteret sig igennem det meste af dyreriget: fra spidsmus og krokodiller, til trafikdræbte oddere og strandede hvaler. Når der skyller en hval op på Danmarks kyst, eller der pludselig dratter en ulv om i en jysk skov, så er det Abdi Hedayat, man ringer til. Kom og hør ham fortælle om sit arbejde, om indsamlingsture, og om hvad man skal bruge 8000 m2 døde dyr til.

• Susanne Lenger den 05-10-2018

Tilmeldingen til Feriesjov i uge 42 er åben. Så forældre og børn/unge kan nu tilmelde sig spændende aktiviteter i Fredericia i uge 42.
    Programmet er vedhæftet. Klik på billedet for at gå til hjemmesiden.

• Susanne Lenger den 01-10-2018
    Programmeringstilbud til børn i efterårsferien

K0dn1ng i 3ft3rårsfe3r13n

Onsdag i efterårsferien kan 8-14 årige børn og deres voksne sammen prøve kræfter med programmet Scratch. Der skal laves tegnefilm, som bagefter laves til labyrintspil, med udgangspunkt i børnenes egne idéer og kreativitet.

Scratch er et gratis programmeringssprog for børn og andre begyndere. Med Scratch kan du lave dine egne interaktive historier, spil, tegnefilm, kunst, animation og hvad du ellers kan finde på.

Det er en tre timers workshop for 12 børn (+ deres forældre). Den bliver afholdt sammen med Kirsten Dam Pedersen, der siden 2012 har undervist voksne i ScratchJr og Scratch 2.0 og har erfaring med forskellige typer af workshops.

Man kan læse mere på hendes hjemmeside: www.scratch-paa-dansk.nu

Tid: 17. oktober 2018 13:00 - 16:00

Pris: kr 30,00

Medbring egen bærbar computer med mus eller tablet. Kun børn skal have billet.